Byggföretag & Sågverk  i Nordöstra Skåne

Roséns 

Trävaror AB

Ring eller maila vid förfrågan

Byggföretag med lång erfarenhet

Som egenföretagare med en passion för trä och byggnation erbjuder Roséns Trävaror sina kunder bästa service. Jonas som driver företaget har många års erfarenhet av att bygga drömhem och utföra renoveringar, och han är dedikerad att säkerställa att varje kund är nöjd med utfört arbete.

 

Vill du ha hjälp med att bygga, utöka eller uppdatera ditt hem? Tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig att realisera dina byggdrömmar!

Tjänster

Nybyggnation

Jag arbetar tätt med mina kunder för att säkerställa förståelse kring deras visioner och förväntningar. Med min erfarenhet och kunskap kan jag hjälpa dig att bygga ditt drömhem från grunden.

Tillbyggnation

Om du behöver utöka ditt hem för att förverkliga nya drömmar, är jag här för att hjälpa dig. Roséns Trävaror utför allt från enkla tillbyggnader till mer komplexa tillägg som ett nytt kök, badrum eller uterum.

Ombyggnation

Med erfarenhet av allt från enkel ombyggnation till fullständig husrenovering, kan du vara säker på ett välutfört arbete med det resultat som du önskar. Jag arbetar tätt med mina kunder för att säkerställa förståelse kring deras visioner och förväntningar.

Nybygge

Nybygge

Nybygge

Nybygge

Nybygge

Nybygge

Nybygge

Nybygge

Sågverk i Nordöstra Skåne

Utöver byggfirman driver jag även ett sågverk i Nordöstra Skåne. Det innebär att jag har möjlighet att följa processen från träförädling till färdigt byggprojekt om så önskas.

Men det är inte bara en fördel för mig som företagare. Genom att jag själv har hand om hela processen kan jag också erbjuda en mer heltäckande tjänst till mina kunder. Du behöver inte oroa dig för att hitta rätt leverantör eller för kvaliteten på det trä som används i ditt projekt. Allt ordnas av mig, så att du kan fokusera på att realisera dina byggdrömmar.

Tidigare Arbete

Vad säger mina kunder?

”Jonas är en härlig prick som kan det där med byggnation. Jag skulle aldrig ringa någon annan än Jonas när nya byggdrömmar kommer på tapeten.”

Olle Bengtsson

“Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing, elit massa sollicitudin posuere hendrerit mi, risus aptent class sem conubia. Vitae habitasse lacinia augue tincidunt justo posuere hendrerit, euismod dictu.”

Namn

“Conubia felis urna placerat vulputate netus tortor habitant nostra ligula enim libero, purus suscipit lobortis ad praesent vivamus habitasse sodales curabitur et. Dui venenatis conubia neque leo accumsan urna nisi”

Namn